31%

Love you- geurkaarsen 600 gram

Deze kaars is heel geschikt voor alle soorten van liefde, zeg het met deze kaars. Gemaakt met een mix van natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. Ontworpen en met de hand gegoten in Nederland.

– Premium oliën uit Grasse
– Wilde vijg, Bois de Tonka
– 40 uren brandtijd
– 600 gram

 44,95

  • Gepersonaliseerde kaart (gratis) *

  • Tekst op kaart *

    Max: 100 tekens

Product totaal

Opties totaal

Totaal generaal

Love you- geurkaarsen 600 gram

De love you kaarsen - 600 gr zijn beschikbaar in de sale in de kleuren Coral Red, Zwart, Cappuccino en Yellow Autumn (oker geel) en in de geuren Bois de Tonka en Wild Fig.

 

Het branden van kaarsen voor elkaar symboliseert liefde en hoop, warmte en licht.
Een universeel gebaar, dat terug te vinden is in culturen, religies en tradities van over de hele wereld. Vanuit deze gedachte is L’AIMÉ ontstaan – een collectie geurkaarsen met elk een bijzondere boodschap. Om ons aan momenten te herinneren van geluk en hoop, maar ook die van komen en gaan. Wenskaarsen van L’AIMÉ worden handgemaakt in Nederland met natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. De kaarsen dragen stuk voor stuk een unieke geur en wens - speciaal bedacht om elke gelegenheid te vieren, en stil te staan bij ieder bijzonder moment.

GEUR

Wilde Vijg

Alle kaarsen zijn gemaakt met een mix van natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. De geur van wilde vijgen wordt gekenmerkt door noten van vijgenbladeren, vijgenfruit en vijgenhout.

Top noten: Vijgenblad
Hartnoten: Vijgfruit
Basisnoten: Vijgenhout

 

Extra informatie

Kleur (600 Gram)

Zwart, Cappuccino, Yellow Autumn, Coral red

Geur (600 Gram)

Wild Fig

nl_NLDutch
0