Candle Shape 03.01 – Concrete

De SHAPES collectie is ontworpen door Edith Beurskens en volledig met de hand gemaakt bij Royal Goedewaagen en gevuld met een mix van natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. De collectie bestaat uit vijf verschillende ‘shapes’ elk verkrijgbaar in twee kleuren, met eventueel bijpassende ‘happy’ deksel.

– Premium oliën uit Grasse
– Wilde vijg, Bois de Tonka & Bois de Saffron
– 25 uren brandtijd
– 350 gram

 • navullingen verkrijgbaar voor 25,- euro in menu bij Kaarsen accesoires

 129,95

 • Candle Shape Deksel erbij? *

 • Gepersonaliseerde kaart (gratis) *

 • Tekst op kaart *

  Max: 100 tekens

 • Kies je tekst voor op de verpakking van je kaars *

 • Tekst op verpakking *

  Min: 1 tekensMax: 50 tekens

 • Giftbox toevoegen? *

Product totaal

Opties totaal

Totaal generaal

 

OVER DE GEUREN

Bois de Saffron

Alle kaarsen zijn gemaakt met een mix van de mooiste natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. De geur Bois de Saffron wordt gekenmerkt door topnoten van Spicy Saffraan en perzik. Een rijke volle geur met Saffraan wat ook wel het vloeibare goud wordt genoemd.

Topnoten: Spicy Safraan, Perzik
Hartnoten: Roze Camelia, Patchouli,  Vleugje Orris, Nargarmotha
Basisnoten: Amber, Sandalwood, Vanille

Bois de Tonka

Alle kaarsen zijn gemaakt met een mix van natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. De geur Bois de Tonka wordt gekenmerkt door topnoten van mandarijn, zwarte bes en steranijs. Gemengd met tonen van Patchouli, Vanilia, Cederhout, Nootmuskaat, Geranum, Elemi en Koriander.

Topnoten: Mandarijn, Zwarte bes, Steranijs
Hartnoten: Nootmuskaat, Geranum, Elemi, Koriander
Basisnoten: Patchouli, Vanilia, Cederhout

Wilde Vijg

Alle kaarsen zijn gemaakt met een mix van natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. De geur van wilde vijgen wordt gekenmerkt door noten van vijgenbladeren, vijgenfruit en vijgenhout.

Top noten: Vijgenblad
Hartnoten: Vijgfruit
Basisnoten: Vijgenhout

Lees voor het branden van onze kaarsen altijd eerst de brandtips op de pagina FAQ

Over de samenwerking

Speciaal voor deze samenwerking creëerde grafisch 3D-kunstenaar Edith Beurskens een serie tijdloze ontwerpen die qua stijl en vorm goed passen bij haar werk. De keramiek kaarsenhouders zijn elk zorgvuldig met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden van Royal Goedewaagen en zijn gemaakt van de beste materialen in de eigen fabriek in Drenthe.

De collectie bestaat uit maar liefst vier verschillende ontwerpen die elk in twee kleuren worden gemaakt.

L’Aimé candles biedt duurzame cadeaukaarsen aan die zijn gemaakt van natuurlijke materialen en met milieuvriendelijke productiemethoden. De kaarsen zijn handgemaakt en gemaakt van biologisch afbreekbare plantaardige was en hebben katoenen lonten. De kaarsen en de verpakkingen zijn volledig C02 neutraal geproduceerd en worden zeer luxe verpakt in gerecyclede materialen. De volledige productie van onze luxe wens- en geurkaarsen vindt plaats in Nederland.

Extra informatie

Geur (350 gram)

Bois de Saffron, Bois de Tonka, Wild Fig, Bois de Paris

nl_NLDutch
0