REVIEWS

Mooi product, heerlijke geuren
Ik was blij verrast met de mooie verpakking en de mooie geschreven tekst op het kaartje!Alles ziet er echt mooi uit en waard om als geschenk te geven als troost bij het verlies van een dierbare.
Ik was opzoek naar een cadeautje voor een vriendin waarvan haar moeder is overleden.S nachts zat ik op internet te struinen en kwam uit bij laime candles.Ik vroeg mijzelf af of ik dit product ook niet af kon halen ( de volgende dag .. )Ik vroeg dit in de chat en kreeg direct antwooord!! Wat een service.Volgende dag kon ik het ophalen, helemaal mooi ingepakt , klaar om iemand heel blij mee te maken.Echt een aanrader, prachtig product met een een ondernemer die meer dan super service verleend!
Prachtige kaarsen en een heerlijke geur!De kaars gaat ook lang mee.
Kaars als een cadeau gekregen. De stijl, geur en boodschap die je er zelf aan kunt geven maken het een perfect geschenk. Waanzinnig blij mee!PS. Klantenservice is top als je vragen hebt!
Al diverse keren een kaars besteld bij L'Aimé Candles. Prachtige kaarsen, veel keuze, efficiënte en snelle bezorging.Ook de uiterlijke verzorging is zeer mooi. Zonder uitzondering erg blije ontvangers.
Ich habe für meine Mama zu ihrem Geburtstag eine Kerze von L’aimé personalisieren lassen. Ich habe die Farbe Gold gewählt und die Duftnote Wild Fig. Die Kerze ist so wundervoll. Sie wurde toll und mir ganz viel Liebe verpackt und war somit direkt fertig zum verschenken! Die Gründerin Cloé ist ein wundervoller Mensch und hat mir jede Frage beantwortet die ich hatte! L‘aimé ist genau perfekt für alle, die ihren Liebsten ein besonderes und persönliches Geschenk machen möchten.
Heerlijke kaarsen! Hele goede kwaliteit.
js_loader

nl_NLDutch
0