RETOUREN

Bestelling annuleren vóór levering
U kunt elke bestelling kosteloos en zonder opgave van redenen annuleren, mits deze nog niet is verzonden. Wij beginnen vrijwel onmiddellijk met de verwerking van de bestellingen die in onze online winkel zijn geplaatst. Als u uw bestelling wilt annuleren, controleer dan eerst de status van uw bestelling door naar de link Bestelstatus op de Website te gaan. Als de status van uw bestelling “In behandeling” of “In wacht” is, kunt u uw bestelling annuleren door telefonisch contact op te nemen met ons via nummer +31655334411. 

Retourneren van bestellingen na levering – defecten
U heeft het recht aan u geleverde producten te retourneren indien deze gebreken vertonen of anderszins niet in overeenstemming zijn met uw bestelling op het moment dat u deze heeft ontvangen. U kunt dit doen binnen 14 dagen nadat u het gebrek heeft geconstateerd. Dit laat onverlet uw wettelijke rechten. Indien uw klacht gegrond is, zullen de aankoopprijs en de verzendkosten worden terugbetaald. Voor praktische informatie over hoe u kunt retourneren, zie de rubriek Retourneren op de Website. 

Uitoefening van uw herroepingsrecht
Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met de producten die u hebt besteld, kunt u de aan u geleverde producten binnen 14 kalenderdagen nadat het product is geleverd, zonder opgave van redenen aan ons retourneren, op voorwaarde dat:
– de producten ongeopend zijn en op geen enkele manier gebruikt;

– het product compleet is en u het retourneert in of samen met de originele verpakking, folies etc..

– er niet met het product is geknoeid of anderszins veranderingen zijn aangebracht.

Voor informatie over terugbetalingen, zie de tekst bij ‘informatie over terugbetaling’.  Als u ons laat weten dat u een product wilt retourneren, betalen wij u alle ontvangen betalingen terug (met uitzondering van eventuele extra kosten als gevolg van uw keuze voor een andere levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering) en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop wij op de hoogte zijn gesteld van uw besluit om gebruik te maken van uw herroeping

Omruiling van producten
Ruilen van producten is op dit moment niet mogelijk, maar u heeft wel de mogelijkheid om uw product(en) te retourneren.  Voor informatie over terugbetalingen, zie de tekst onder “informatie over terugbetaling’  hieronder. Om een ander product te krijgen, zult u een nieuwe bestelling op de Website moeten plaatsen. 


Informatie over terugbetaling
Restitutie vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst door Cloé Maria Exclusives van het geretourneerde product, op basis van de oorspronkelijke betalingsvorm. Indien u via bankoverschrijving heeft betaald dient u deze informatie aan de klantenservice te geven wanneer u de retourzending initieert, zodat wij het geld direct op uw rekening kunnen terugstorten. In het geval dat u goederen retourneert om andere redenen dan defecten of non-conformiteit met uw bestelling, zult u moeten betalen voor de retourzending. Voor praktische informatie over het retourneren van goederen en de termijnen voor terugbetaling, raadpleegt u het gedeelte Retourzendingen op de Website. Lees de informatie in de Help-sectie en volg de aanwijzingen zorgvuldig op om onnodige vertraging te voorkomen.

Risico van retourzending
Indien u een product retourneert bent u zelf verantwoordelijk voor het verzenden van het product naar ons distributiecentrum. Indien wij het product niet ontvangen, zijn wij op geen enkele wijze aansprakelijk voor verlies van het product. De bewijslast dat een product bij ons is afgeleverd ligt bij u of het bedrijf dat voor de verzending is ingeschakeld.

 

Verzendkosten

De verzendkosten bij bestellingen onder de 60,- zijn 6,50- indien u speciale wensen toevoegt kunnen deze kosten oplopen- u ziet een opsomming van de mogelijkheden tijdens het uitchecken. Bij bestellingen binnen Nederland die boven de 60,- zijn betalen wij uw verzendkosten. Voor landen binnen Europa vragen wij voor bestellingen onder de 60,- een bijdrage van 9,95 en bij bestellingen boven de 60,- een bijdrage van 4,95- ook hier geldt weer dat bijzondere opties extra kosten. Voor de kosten van verzending buiten Europa gelden per land andere tarieven, zodra u het land heeft geselecteerd bij het uitchecken zult u de kosten zien verschijnen.

nl_NLDutch
0