Condoleance

Ben jij op zoek naar een condoleance kaars? De geurkaarsen van L’AIMÉ worden gemaakt op basis van natuurlijke oliën uit parfumhoofdstad Grasse (Frankrijk) en met de hand gemaakt in Nederland. Elke kaars draagt een eigen wens en geur.

Het branden van een kaars ter nagedachtenis aan een overledene is een mooie en symbolische manier om respect, herinnering en liefde te tonen. Het is een traditie die in veel culturen en religies wordt gevolgd. De wenskaarsen zijn bedoeld om bij bijzondere momenten stil te staan en om speciale momenten of dierbaren te herdenken. Door een persoonlijke tekst, een datum, of een naam aan het etiket toe te voegen, creëer je je eigen speciale rouwkaars of gedenkkaars.

Maak het gebaar om iemand te herdenken nog persoonlijker door de kaars te combineren met een bijpassende accessoire uit de L’AIMÉ collectie.

Heeft u speciale wensen of wilt u graag advies over de teksten of combinaties; stuur ons dan een berichtje via de mail of app- we helpen graag en zorgen ervoor dat uw kaars prachtig verpakt binnen twee werkdagen bij u geleverd wordt.

MAIL CHAT

Selectie verfijnen

Wenskaarsen
Inhoud
Kleur
Reset
nl_NLDutch