Private Label

Relatie geschenken en Private Label

Bent u op zoek naar relatiegeschenken vanaf 5 stuks dan kunt u hier uw kaarsen bestellen en ontvangt u korting bij bestellingen vanaf 5 kaarsen. Ook voor grote bestellingen zorgen wij dat uw kaars perfect verpakt en met handgeschreven kaart bij uw klanten of relaties wordt geleverd.

Ook indien u voor een gelegenheid een aantal dezelfde kaarsen wil bestellen is dit de juiste pagina (huwelijk, babyshower, uitvaart, feest). De kortingen zijn als volgt:

Aantal Prijs
5 – 20 € 52,00 – 20% Korting
21 – 40 € 42,25 – 35% Korting
41 + € 32,50 – 50% Korting

 

Indien u uw logo op de kaars wenst, dan verandert het beeldmerk op het label van ‘L’aimé’  naar ‘By Cloé Maria’. Voor aantallen vanaf 200 stuks kunt u de kleur van uw verpakking aanpassen, hiervoor adviseren we u om even contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ook grotere bestellingen zonder verpakking of in een eigen kleur zijn een optie, ook dit bespreken we graag persoonlijk met u.

Heeft u vragen; we zijn makkelijk bereikbaar via info@laimecandles.com of via de chat functie linksonder in beeld of via telefoon nummer 00316 55334411.

Selectie verfijnen

Wenskaarsen
Inhoud
Kleur
Reset
nl_NLDutch
0