To support casper geurkaarsen 350 gram

Van deze Support Casper geurkaars gaat na aanschaf 15 euro naar Support Casper (stichting overleven met alvleesklierkanker).

Gemaakt met een mix van natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. Ontworpen en met de hand gegoten in Nederland.

– Premium oliën uit Grasse
– Wilde vijg, Bois de Tonka & Bois de Saffron
– 25 uren brandtijd
– 350 gram

 49,95 -  52,45

  • Gepersonaliseerde kaart (gratis) *

  • Tekst op kaart *

    Max: 100 tekens

  • Kies je tekst voor op de verpakking van je kaars *

  • Tekst op verpakking *

    Max: 50 tekens

  • Standaard erbij? *

  • Luxe giftbox erbij? *

Product totaal

Opties totaal

Totaal generaal

To support casper kaarsen - 350 gr

De to support casper kaarsen - 350 gr zijn beschikbaar in verschillende kleuren en geuren!

L’aimé is een initiatief van Cloé Kersten.
Wanneer zij in juli 2016 geconfronteerd wordt met alvleesklierkanker worden er door haar naaste omgeving honderden kaarsjes voor haar aangestoken.
Een gebaar van hoop en steun, dat haar inspireerde tot het creëren van kaarsen voor speciale momenten.

Met Casper van Eijck, de arts die een belangrijke rol speelde in haar herstel, komt er wat licht in de donkere situatie.
Iemand die ze omschrijft als buitengewoon professioneel, nononsense, en bovendien een gepassioneerd persoon met een hoger doel:
een effectieve behandeling vinden tegen alvleesklierkanker. Gelukkig voor Cloé blijkt het om een neuro-endocriene tumor te gaan en wordt deze operatief verwijderd.
Dit was het moment dat ze besloot om licht te schijnen op Casper’s bijzondere werk en toewijding.

Om bij te dragen aan de strijd tegen alvleesklierkanker zal 15,00 euro van de “Support Casper” kaars afgedragen worden aan de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker.

Het branden van kaarsen voor elkaar symboliseert liefde en hoop, warmte en licht.
Een universeel gebaar, dat terug te vinden is in culturen, religies en tradities van over de hele wereld. Vanuit deze gedachte is L’AIMÉ ontstaan – een collectie geurkaarsen met elk een bijzondere boodschap. Om ons aan momenten te herinneren van geluk en hoop, maar ook die van komen en gaan. Wenskaarsen van L’AIMÉ worden handgemaakt in Nederland met natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. De kaarsen dragen stuk voor stuk een unieke geur en wens - speciaal bedacht om elke gelegenheid te vieren, en stil te staan bij ieder bijzonder moment.

GEUREN

Bois de Saffron

Alle kaarsen zijn gemaakt met een mix van de mooiste natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. De geur Bois de Saffron wordt gekenmerkt door topnoten van Spicy Saffraan en perzik. Een rijke volle geur met Saffraan wat ook wel het vloeibare goud wordt genoemd.

Topnoten: Spicy Safraan, Perzik
Hartnoten: Roze Camelia, Patchouli,  Vleugje Orris, Nargarmotha
Basisnoten: Amber, Sandalwood, Vanille

Bois de Tonka

Alle kaarsen zijn gemaakt met een mix van natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. De geur Bois de Tonka wordt gekenmerkt door topnoten van mandarijn, zwarte bes en steranijs. Gemengd met tonen van Patchouli, Vanilia, Cederhout, Nootmuskaat, Geranum, Elemi en Koriander.

Topnoten: Mandarijn, Zwarte bes, Steranijs
Hartnoten: Nootmuskaat, Geranum, Elemi, Koriander
Basisnoten: Patchouli, Vanilia, Cederhout

Wilde Vijg

Alle kaarsen zijn gemaakt met een mix van natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. De geur van wilde vijgen wordt gekenmerkt door noten van vijgenbladeren, vijgenfruit en vijgenhout.

Top noten: Vijgenblad
Hartnoten: Vijgfruit
Basisnoten: Vijgenhout

 

Extra informatie

Kleur (350 gram)

Wit, Crème, Roze, Zwart, Cappuccino, Yellow Autumn, Coral red, Gold

Geur (350 gram)

Bois de Saffron, Bois de Tonka, Wild Fig

nl_NLDutch
0