Reflecteren op 2022

door | 2 jan 2023 | Blog | 0 Reacties

Voor mij is het duidelijk waar mijn focus op komt te liggen aankomend jaar: de mensen waar ik van hou.

Het einde van het jaar is het perfecte moment om te reflecteren op hoe de zaken ervoor staan met L’AIMÉ Op dingen die goed gingen, maar ook dingen die minder goed gingen en volgend jaar beter kunnen.

Maar hoewel ik mijn bedrijf belangrijk vind, weet ik als geen ander dat het nóg belangrijker is om te reflecteren op mijn persoonlijke leven. Breng ik genoeg tijd door met mijn familie en beste vrienden? En als ik die tijd met ze doorbreng, ben ik dan wel echt in het moment? Geef ik de mensen om mij heen de aandacht die ze verdienen? Ik kan zeggen dat me dit afgelopen jaar redelijk goed gelukt is.

Aandacht is voor mij het allerbelangrijkst. En dat is ook precies de reden waarom ik L’AIMÉ ben gestart. Ik wil iedereen elke dag de mogelijkheid bieden om heel even terug te keren naar de aandacht. Door deze te richten op jezelf, anderen en het leven. Want aandacht in het moment is het mooiste cadeau.

Heb jij al gereflecteerd op jouw jaar? En heb je er ook aan gedacht om hier je persoonlijke leven in mee te nemen? Ik hoop van harte dat jij terug kan kijken op net zo’n mooi jaar als ik. En mocht dat niet het geval zijn, dan stuur ik je alle liefde en kracht om van aankomend jaar jouw jaar te maken. ❤️

Liefs, Cloé

nl_NLDutch
0